Aarde COCOS Seiapro

Complete basis grondvoeding voor de groeifase

ONTWIKKELING

Succes Cocos aarde formule


Seiapro is een Nederlands bedrijf dat is ontstaan door een samenwerking met een groot potgrondbedrijf. Deze samenwerking is aangegaan om onze product- en branchekennis te combineren. Dit heeft geleid tot een uniek product met een grondslag in Nederland gecombineerd met cocos producten uit onder andere India en Sri Lanka.


We zijn nu in het bezit van een uitermate betrouwbaar product. Wij kunnen zeggen dat onze succesformule uitstekende resultaten levert. Wij baseren dit op onze eigen branche- en productkennis en de feedback van onze klanten.


 

FORMULE

Cocos aarde mixen en bemesten.


Onze Cocos aarde is verpakt in handzame blokken van 5 kilogram. Deze moet je zelf nog vermengen met water. Elk individueel blok behoeft ongeveer 30 liter aan lauw water. Dit levert je een product van 70 liter aan grond.

De grond is na het toevoegen van vloeibare bemesting uit de range van Seipro voedingstoffen mixen gereed voor gebruik.  • 100% resultaat gericht
  • van zaadtje tot eindproduct
  • Betrouwbaar
  • Succes verzekerd
  • Eigen samenstelling


ASSORTIMENT

Cocos aarde beschikbaar uit onze catalogus


Naast onze eigen Cocos aarde, die door ons zelf is samengesteld. Hebben wij ook een hele range aan producten beschikbaar van alle reguliere merknamen, zoals Bio Nova en Plagron. Neem contact met ons op over de beschikbaarheid en levertijden.